PDF Imprimir E-mail

 


  gigatic19 CAT banner

 

David Ferrer   Secretari de Telecomunicacions, Ciberseguretat i Societat Digital
 

David Ferrer i Canosa

Nascut a Barcelona el 1970, és enginyer HND in Business Information Technology, Telecommunications and Computer Science per la Universitat de Cambridge (Anglaterra), postgraduat en Gestió i Administració Local per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), Executive Master in Public Administration per ESADE i MBA per La Salle - Manhattan College.

Ha publicat diversos articles i ha estat ponent en fòrums de debat nacionals i internacionals relacionats amb les polítiques TIC públiques, la competència i regulació en el mercat de les telecomunicacions i la col·laboració publicoprivada com a motor del desplegament d’infraestructures de comunicacions electròniques.

Va ocupar càrrecs de responsabilitat en diverses empreses relacionades amb la tecnologia, com ara Ingryd Inc., Maptel i Logic Control, i posteriorment va iniciar la seva vinculació amb el sector públic a Barcelona Regional, agència metropolitana de planificació en matèria d’intervencions urbanístiques, mediambientals i infraestructurals, com a director de Sistemes i Tecnologia. L’any 2000 es va incorporar al consorci Localret, consorci municipal català de la societat de la informació i del coneixement, on va exercir la direcció de l’Àrea de Projectes i Tecnologia i on va ser membre del Consell d’Administració entre els anys 2007 i 2014.

L’any 2007 va ser designat director d’Innovació i Organització a l’Entitat Autònoma del Diari Oficial i de Publicacions del Departament de la Presidència de la Generalitat de Catalunya, i el 2011 director de l’Àrea TIC del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural.

L’abril de 2014 es va incorporar com a coordinador general de projectes a la Direcció General de Telecomunicacions i Societat de la Informació del Departament de la Presidència, i el juny de 2018 va ser nomenat secretari de Telecomunicacions, Ciberseguretat i Societat Digital.
Volver a la página de la agenda del congreso gigaTIC

 

 

Última actualización el Martes, 07 de Mayo de 2019 03:01